Фото студио за домашни любимци

Фото студио за домашни любимци

ЗА МОМЕНТА ТАЗИ УСЛУГА НЕ СЕ ПРЕДЛАГА!

Фотографията и животните са наша страст и затова създадохме фотографско студио за домашни любимци. С огромно удоволствие ще заснемем Вашия най-добър приятел кученце, коте, влечуго, пернато или друго животинче.

Нашата цел е да направим красиви фотосесии и портрети на домашния Ви любимец.

Предлагаме фотосесии в студио или навън.

Времето и продължителността на снимките се определя от вида фотосесия и най-вече от характера и темперамента на животинката.

Преди всяка фотосесия отделяме нужното време да се опознаем с Вашия домашен любимец, тъй като нашата цел е животинчето да бъде спокойно и щастливо по време на снимките.

Искаме да предоставим едно приятно изживяване на Вашия малък приятел и да направим красиви произведения на изкуството, с които да уловим индивидуалността и уникалността на Вашата животинка.

Свържете се с нас

Подарете на себе си и вашия любимец забавна фотосесия с незабравими спомени! Запазете си час по най-удобния начин – онлайн, по телефон или на място.

НАШАТА РАБОТА

За нас

Doggy EM предлага пълна гама от груминг услуги, с които вашият домашен любимец ще покаже най-доброто от своя външния вид и индивидуалност, независимо от породата.

Всички права запазени © Doggy EM – Фризьорски салон за кучета | Изработка на сайт от SEO Interactive